default

Skreddersydd for operativ tjeneste

Som importør og grossist leverer vi profesjonelt utstyr og bekledning - på dine premisser.
Bla ned for å lese mer

Et lite utvalg av merkevarer vi leverer:

Optimal ytelse og uvurderlig beskyttelse

Profesjonelt utstyr

Vi vet du må agere raskt og ta raske beslutninger - det samme kreves av oss. Vi fokuserer derfor på innovasjon og nyskapning i alt utstyret vi leverer. Du skal alltid ha det beste på markedet.

Situasjonstilpasset bekledning

Det du har på deg er en del av tryggheten du har med deg i krevende situasjoner, og det å være forberedt er en stor del av oppdraget. Vi jobber sammen med deg for å finne optimale løsninger, tilpasset ditt spesialbehov

Ingen grenser

Uansett værforhold, utfordringer og situasjoner - kvaliteten ligger i detaljene og riktig utstyr er avgjørende. Vi skal være en trygghet når du pusher grenser, og vi skal levere fordeler og muligheter i situasjonen du står i. Ikke la utstyret begrense deg.

Vi beskytter deg som beskytter meg

Defendo er offisiell leverandør av blant annet feltutstyr til Forsvaret og riot-utstyr til Politiet. Vi jobber kontinuerlig med utvikling av nye produkter og konsepter, og er i dag stolt leverandør på flere offentlige rammeavtaler i både inn- og utland.

Vi har en unik nettbutikk for bedrifter og offentlige etater med helintegrert robotlager og effektiv logistikkløsning. Takket være tette samarbeid med en rekke forskjellige leverandører har vi muligheten til å tilby et bredt sortiment innenfor ulike kategorier.

For at du skal være klar for å møte det situasjonen krever, er det nødvendig med utstyr og bekledning som er spesialtilpasset dine behov. På forespørsel kan vi derfor levere tilbud på produkter som ikke allerede ligger tilgjengelig i nettbutikken.

Vi står sammen som et lag, sammen med både leverandører og kunder

Sertifisering ISO-9001
Sertifisering ISO-14001
Partnere 100+
Års erfaring 20+

Defendo AS
Karl Johans gate 1
0154 Oslo
Telefon: (+47) 55 19 61 61

Interessert i å vite mer? Kontakt oss salg@defendo.no

logo symbol Defendo